בריוש שוקולד - מעדן אמיתי. צילום: קרן בלומר
בריוש שוקולד – מעדן אמיתי. צילום: קרן בלומר

הדייל עמי גולדשטיין ואני מציגים בפניכם את מאפיית Levain, מאפייה שכונתית קטנה שהפכה במהרה לאחד המקומות המוכרים בשל עוגיות השוקולד צ'יפס שלהן (אך עדיין נשארה קטנה), והריח? משכר חושים!

ממליצים במיוחד על לחם מיוחד בשם בריוש המגיע בכמה טעמים: שוקולד, קינמון ועוד. הבריוש שוקולד פשוט מצויין – מומלץ מאוד! המאפייה היא ניו יורקית טיפוסית, די קטנה ללא הרבה מקום לשבת בה, לכן תראו הרבה אנשים שבאים לקחת את המאפה האהוב עליהם ולוקחים איתם לדרך. ממליצים בחום!

למאפייה מספר סניפים:

Upper West side – כתובת:  167 West 74 street, New York, NY 10023

East Hampton – כתובת: 354 Montauk Hwy. PO Box 787, Wainscott, NY 11975

Harlem – כתובת: 2167 Frederick Douglass Blvd (btw 116 & 117), New York, NY 10026

אנחנו ביקרנו בסניף שנמצא ב- Upper West Side.

אתר: www.levainbakery.com

בתאבון :-)
תהנו!

ולסיום – השיר של מאפיית Levain

[embedplusvideo height="354" width="580" standard="http://www.youtube.com/v/0o7DJD14qQc?fs=1" vars="ytid=0o7DJD14qQc&width=580&height=354&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep1407" /]